Home » Advieswijzer » Slimme verlichting

Neem afscheid van je gloei- of halogeenlampen. Stap over op slimme verlichting!

Met de slimme verlichting van Philips Hue verander je de sfeer in je leefruimte met één druk op de knop. Draadloos dimmen, aan- of uitzetten, van warm naar koud of gekleurd licht, alles kan met de eenvoud van deze slimme én energiezuinige verlichting. Stel het licht in op je persoonlijke voorkeuren en leefstijl. En dat alles met een simpele bediening vanaf een afstandsbediening of vanaf je smartphone of tablet.

Stap 1: kies je fitting


Stap 2: kies je startersset


Philips Hue Wit en warm wit - Starterkit - E27 fitting

Bestel deze set voordelig bij bol.com!

Of bestel deze set bij Wehkamp

De nieuwe Hue white ambiance starterkit komt nu met 3 i.p.v. 2 lampen. Een extra lamp voor een extra lichtbeleving. Met de bridge, 3 lampen en de dimmer switch (slimme draadloze schakelaar) haal je direct de juiste sfeer in huis. Ga aan de slag met de Philips Hue white ambiance starterkit en geniet op elk moment van je dag van natuurlijk wit licht dat zich aanpast aan jouw dagelijkse routines. Bedien je lampen op de manier die jij wilt! Via je stem, een smartphone of tablet of met de dimmer switch.


Philips Hue Warm wit én gekleurd licht - Starterkit - E27 fitting

Bestel deze set voordelig bij bol.com!

Of bestel deze set bij Wehkamp

De nieuwe Hue Color starterkit is uit! Nu inclusief dimmer switch (slimme draadloze schakelaar). Ontdek de intense en rijke lichtbeleving van de vernieuwde Hue white en color ambiance starterkit. Met de bridge, 3 lampen en de draadloze schakelaar haal je direct het ultieme lichteffect in huis. Ga aan de slag met 16 miljoen kleuren en en breng je huis tot leven met de oneindige mogelijkheden van Philips Hue. Zo kun je jouw Hue lampen Synchroniseren met jouw muziek, tv en games. Bedien je lampen op de manier die jij wilt! Via je stem, een smartphone of tablet of met de dimmer switch.

Stap 3: installeer en geniet!


Wat vinden wij van de slimme verlichting van Philips Hue?

'Dat we fan zijn van de Philips Hue verlichting kunnen we niet onder stoelen of banken steken gezien dat we de hele beneden verdieping hebben voorzien van Philips Hue verlichting. De Hue verlichting creëert prachtige verlichting en is met de Hue kleur lampen in elk kleur in te stellen. Van normaal warm licht tot een bijzondere eigen kleur voorkeur. De Hue app is eenvoudig en werkt heel intuïtief.'