Home » Advieswijzer » Slimme verlichting
Vaderdag 2019

Slimme verlichting

Met de slimme verlichting van Philips Hue verander je de sfeer in je leefruimte met één druk op de knop. Draadloos dimmen, aan- of uitzetten, van warm naar koud of gekleurd licht, alles kan met de eenvoud van deze slimme én energiezuinige verlichting. Stel het licht in op je persoonlijke voorkeuren en leefstijl. En dat alles met een simpele bediening vanaf een afstandsbediening of vanaf je smartphone of tablet.

Neem afscheid van je gloei- of halogeenlampen. Stap nu over op slimme verlichting!

Stap 1: kies je fitting


Stap 2: bestel je startersset


Een startersset van Philips Hue bevat alles wat je nodig hebt om te starten met slimme verlichting: een bridge voor de aansturing, 2 of 3 slimme lampen in warm wit en/of kleur en sommige sets ook met een handige afstandsbediening! En heb je altijd al gedroomd om je verlichting met spraak te kunnen bedienen, dan wordt die droom nu werkelijkheid met startersset 3!

Startersset 1 - Wit

Ideaal voor de keuken tafel!

Bestel deze set voordelig bij bol.com!

Startersset 2 - Warm wit én kleur

Ideaal voor je woonkamer!

Bestel deze set voordelig bij bol.com!

Startersset 3 - Warm wit én kleur & spraak

Ideaal voor je woonkamer!

Bestel deze set voordelig bij bol.com!

Stap 3: geniet de volgende dag van je slimme verlichting!


Wat vinden wij van de slimme verlichting van Philips Hue?

'Dat we fan zijn van de Philips Hue verlichting kunnen we niet onder stoelen of banken steken gezien dat we de hele beneden verdieping hebben voorzien van Philips Hue verlichting. De Hue verlichting creëert prachtige verlichting en is met de Hue kleur lampen in elk kleur in te stellen. Van normaal warm licht tot een bijzondere eigen kleur voorkeur. De Hue app is eenvoudig en werkt heel intuïtief.'