Home » Advieswijzer » Slimme led lampen

Ons advies:

Ook vaak gekozen:

Wij adviseren de slimme LED lampen van Philips Hue!


Startersset Ambiance van Philips Hue

Bestel deze set voordelig bij bol.com!


Met de bridge, 3 lampen en de dimmer switch (slimme draadloze schakelaar) haal je direct de juiste sfeer in huis. Bedien je lampen op de manier die jij wilt! Via een smartphone of tablet of met de dimmer switch stel jij de lampen zoals jij wilt, van wit tot warm wit.


Startersset Color van Philips Hue

Bestel deze set voordelig bij bol.com!


De nieuwe Hue Color starterkit is uit! Nu inclusief dimmer switch (slimme draadloze schakelaar). Ontdek de intense en rijke lichtbeleving van de vernieuwde Hue white en color starterkit. Via een smartphone of tablet of met de dimmer switch stel jij de lampen zoals jij wilt, van wit tot elke fantastische kleur die je kan bedenken!


Startersset Color met Google Home mini

Bestel deze set voordelig bij bol.com!


Vraag Google om de verlichting te dimmen, de kleuren aan te passen en nog veel meer. Philips Hue en Google Assistent bieden je samen een simpele en handige oplossing om je lampen thuis te bedienen. Installeren is zo gebeurd.


Bekijk hier de installatie video:

Wat vinden wij van de lampen van Philips Hue?

'Dat we fan zijn van de Philips Hue verlichting kunnen we niet onder stoelen of banken steken gezien dat we de hele beneden verdieping hebben voorzien van Philips Hue verlichting. De Hue verlichting creëert prachtige verlichting en is met de Hue kleur lampen in elk kleur in te stellen. Van normaal warm licht tot een bijzondere eigen kleur voorkeur. De Hue app is eenvoudig en werkt heel intuïtief.'

Lees hier ook onze review van de Philips Hue lampen.