Home » Advieswijzer » Slimme camera's

Ok, we houden rekening met ieders privacy. Maar het is toch wel erg prettig om met een slimme camera te zien wat er in en rond je huis gebeurt.

KlikAanKlikUit IPCAM-2000 -  IP (WIFI) Camera voor binnen


Wil je altijd op de hoogte zijn van wat er zich afspeelt in je huis als jij er niet bent? Met de Wi-Fi IP-camera van KlikAanKlikUit kun je altijd een oogje in het zeil houden.  Sluit de voedingsadapter (3 meter) aan op de IP-camera en download de gratis meertalige KlikAanKlikUit app voor op je tablet of smartphone. Via de WiFi-instellingen kun je verbinding maken met het netwerk van de IP-camera, waarna jouw IP-camera direct werkt. Bevestig de IP-camera vervolgens eenvoudig op de gewenste locatie met behulp van de bijgeleverde houder.


Of koop deze camera bij coolblue voor € 64,99

KlikAanKlikUit IPCAM-3000 - Beveiligingscamera voor buiten


Met deze KlikAanKlikUit beveiligingscamera met nachtzicht voor buiten kun je jouw tuin, auto of garage in de gaten houden. Je kunt live de beelden bekijken op de app. Zo weet je altijd wat er om je huis gebeurt. De beveiligingscamera kan eenvoudig binnen- of buitenshuis geplaatst worden. Het IP65 waterbestendig ontwerp in combinatie met de externe antenne voor goede draadloze prestaties en sterke metalen behuizing met zonneklep maken deze camera. Je verbindt de camera eenvoudig draadloos via je wifi-netwerk of bekabeld met een LAN-netwerk.


Bekijk de video:

Wat vinden wij van deze camera's?

Wij gebruiken deze camera's ook en hebben een review geschreven.
Klik hier om onze review te lezen.