Home » Advieswijzer » Draadloze schakelaars

Met één klik op de afstandsbediening alle lampen en apparatuur in je kamer uit? Dat kan met de schakelaars van KlikAanKlikUit!


Starterspakket voor BINNEN van KlikAanKlikUit

Bestel deze set voordelig bij bol.com


Deze set met 2 stekkerdoos schakelaars steek je simpelweg in een willekeurig stopcontact. Vervolgens sluit je jouw verlichting of apparaat aan en bedien je met de afstandsbediening. Deze set vormt daardoor een ideale basis voor je KlikAanKlikUit systeem, aangezien je kunt uitbreiden.

Bekijk de video:


Starterspakket voor BINNEN DIMMER van KlikAanKlikUit

Bestel deze set voordelig bij bol.com


De ACC-250R compacte stopcontact dimmer set is ontworpen om het je gemakkelijk te maken. Plaats deze compacte stopcontactdimmers in bestaande stopcontacten, steek de lampen erin en je kunt jouw dimbare verlichting dimmen vanuit je bankstel!


Starterspakket voor BUITEN van KlikAanKlikUit

Bestel deze set voordelig bij bol.com


Draadloze bediening van je buiten verlichting of apparaten. Met het KlikAanKlikUit op afstand bedienbare stopcontact voor buiten kun je eenvoudig jouw verlichting vanaf de bank in- en uitschakelen. In deze set zitten 2 stopcontact schakelaars en een afstandsbediening.

Bekijk de video:

Wat vinden wij van deze draadloze schakelaars van KlikAanKlikUit?

'We hebben de draadloze schakelaars van KlikAanKlikUit al heel lang. En ze werken perfect, geen op- of aanmerkingen. Elke dag schakelen we met deze schakelaars onze losse lampen en diverse apparatuur in huis aan en uit. Ook hebben we een paar wat oudere KlikAanKlikUit stopcontact schakelaars vervangen met de nieuwe compacte ronde schakelaars, super!'


Lees hier onze volledige review.

Hoe installeer je deze draadloze schakelaars?

De installatie is heel eenvoudig:

1. Plaats de draadloze stopcontact schakelaar in het stopcontact

2. Doe de stekker van je verlichting of apparatuur in de draadloze stopcontact schakelaar

3. Koppel met de afstandsbediening en bedien je verlichting of apparatuur met de meegeleverde afstandsbediening