Met onderstaande deurbel sets van KlikAanKlikUit maak je je deurbel op een eenvoudige manier slim door je huidige deurbel te vervangen door een van deze deurbel sets.

Deurbel set - bedraad


Deurbel set voor bestaande drukknop

Plaats een deurbel waar je het nodig hebt, thuis of op plaatsen die ver van de ingang zijn. Sluit eenvoudig de deurbel aan op een stopcontact, installeer de drukknop gemakkelijk aan op de ingang van je huis en kies het gewenste volume en de melodie. Nu kun je de draadloze deurbel op elke plek in huis horen.

Wil je deze deurbel set snel in huis hebben?

Deurbel set - draadloos


Draadloze deurbel met spatwaterdichte drukknop

De draadloze ontvanger maakt het mogelijk om een deurbel overal te plaatsen in huis. Plug & Go: geen installatie vereist. Compact en helder design: past makkelijk bij elk interieur. De deurbel omvat flitslicht. Compatibel met alle KlikAanKlikUit producten, zoals bewegingsdetectoren of draadloze magneetcontacten

 

Wil je deze deurbel set snel in huis hebben?

Deurbel set - draagbaar


Draagbare deurbel met spatwaterdichte drukknop

Plaats een deurbel waar je het nodig hebt, thuis of op plaatsen die ver van de ingang zijn. Deurbel kan gemakkelijk overal binnenshuis met dubbelzijdige tape of schroef worden bevestigd. De draadloze ontvanger maakt het mogelijk om een deurbel overal te plaatsen in huis. Plug & Go: geen installatie vereist.

 

Wil je deze deurbel set snel in huis hebben?