Advies universele afstandsbediening tot 8 apparaten

Bedien tot 8 entertainment apparaten met slechts één afstandsbediening

Ontdek het gemak van al je entertainment apparatuur bedienen met een universele afstandsbediening. Met deze universele afstandsbedieningen kan je tot 8 apparaten bedienen met slechts één afstandsbediening, ideaal!

Hoe werkt een universele afstandsbediening?

Hoeveel afstandsbedieningen heb jij op tafel liggen?

Wij telden er 8. Van tv, versterker tot mediabox, elk apparaat heeft zijn eigen afstandsbediening. Uiteraard kan dat makkelijker.

Een universele afstandsbediening vervangt al je losse afstandsbedieningen. Met één knop op de afstandsbediening start je jouw activiteit zoals TV kijken en je tv, mediabox en geluidsversterker worden aangezet.

De universele afstandsbedieningen van Logitech Harmony hebben een gigantische database van apparaten, dus op zeker dat jouw apparatuur er tussen zit.

Alsjeblieft, ons advies!


Universele afstandsbedieningen voor 1 - 8 apparaten

Met deze universele afstandsbediening kun je tot 8 apparaten van je thuis entertainment bedienen met slechts één afstandsbediening. Heerlijk, weg met al die losse afstandsbedieningen!

Gevonden resultaten: 2

Logitech Harmony 350 - Universele 8-in-1 afstandsbediening

Combineer tot 8 afstandsbedieningen in één afstandsbediening

Of koop dit product bij:


Logitech Harmony Companion -  universele Afstandsbediening met HUB

Combineer tot 8 afstandsbedieningen |maak ook van je smartphone een afstandsbediening

Of koop dit product bij:


Wat vinden wij van de Logitech Harmony afstandsbedieningen?


'Wij gebruiken al jaren de universele afstandsbedieningen van Logitech als vervanging van al onze losse afstandsbedieningen. Eerst de Harmony One. En nu gebruiken wij de Harmony Elite. Een Harmony afstandsbediening is echt een aanrader, werkt perfect met onze TV en andere apparatuur zoals de Ziggo mediabox en Playstation. Een andere plus van een aantal Harmony afstandsbedieningen is dat je hiermee ook andere smart home producten, zoals de Philips Hue lampen, kan bedienen.'