Advies universele afstandsbediening tot 15 apparaten

Bedien tot 10 of zelfs tot 15 entertainment apparaten met slechts één afstandsbediening

Ontdek het gemak van al je entertainment apparatuur bedienen met een universele afstandsbediening. Met deze universele afstandsbedieningen kan je tot maar liefst 15 apparaten bedienen met slechts één afstandsbediening, ideaal!

Hoe werkt een universele afstandsbediening?

Hoeveel afstandsbedieningen heb jij op tafel liggen?

Wij telden er 8. Van tv, versterker tot mediabox, elk apparaat heeft zijn eigen afstandsbediening. Uiteraard kan dat makkelijker.

Een universele afstandsbediening vervangt al je losse afstandsbedieningen. Met één knop op de afstandsbediening start je jouw activiteit zoals TV kijken en je tv, mediabox en geluidsversterker worden aangezet.

De universele afstandsbedieningen van Logitech Harmony hebben een gigantische database van apparaten, dus op zeker dat jouw apparatuur er tussen zit.

Onze topper! De Logitech Harmony Elite afstandsbediening

Alsjeblieft, ons advies!


Universele afstandsbedieningen voor 10 - 15 apparaten

Met deze universele afstandsbediening kun je maar liefst 10 tot 15 apparaten van je thuis entertainment bedienen met slechts één afstandsbediening. Heerlijk, weg met al die losse afstandsbedieningen!

Gevonden resultaten: 3

Logitech Harmony 665 - Geavanceerde Universele Afstandsbediening

Combineer tot 10 afstandsbedieningen in één afstandsbediening

Of koop dit product bij:


Logitech Harmony 950 - Universele afstandsbediening met touchscreen

Combineer tot 15 afstandsbedieningen in één afstandsbediening  | touchscreen

Of koop dit product bij:


Logitech Harmony Elite - Slimme universele Afstandsbediening met HUB

Combineer tot 15 afstandsbedieningen in één afstandsbediening | maak van je smartphone een universele afstandsbediening | touchscreen


Wat vinden wij van de Logitech Harmony afstandsbedieningen?


'Wij gebruiken al jaren de universele afstandsbedieningen van Logitech als vervanging van al onze losse afstandsbedieningen. Eerst de Harmony One. En nu gebruiken wij de Harmony Elite. Een Harmony afstandsbediening is echt een aanrader, werkt perfect met onze TV en andere apparatuur zoals de Ziggo mediabox en Playstation. Een andere plus van een aantal Harmony afstandsbedieningen is dat je hiermee ook andere smart home producten, zoals de Philips Hue lampen, kan bedienen.'