Logitech Harmony Elite afstandsbediening 

De Logitech Harmony Elite is de beste slimme universele afstandsbediening 

  • Combineer tot 15 afstandsbedieningen in één afstandsbediening | maak van je smartphone een universele afstandsbediening | met touchscreen

Verkrijgbaar bij bol:

De Logitech Harmony Elite is het beste van alles wat universele afstandsbedieningen te bieden heeft. Het is de krachtigste, intuïtiefste Harmony-afstandsbediening en geschikt voor de bediening van maximaal 15 apparaten en naadloze controle over jouw entertainment - en over jouw huis.

De Logitech Harmony Elite is niet alleen prachtig ontworpen, hij is ook nog eens zeer comfortabel ontworpen en volledig functioneel zodat hij precies doet wat je wilt. Je vingers vinden altijd de juiste knop, zelfs in het donker. De meegeleverde Harmony Hub geeft signalen door van de afstandsbediening of mobiele app naar apparaten, dus je hoeft jouw afstandsbediening niet op het apparaat te richten. Bedien apparaten in gesloten kastjes of achter muren, zelfs wanneer je niet thuis bent.

 

De mobiele Harmony-app maakt van smartphones en tablets afstandsbedieningen met een volledige functionaliteit. Iedereen in huis kan de Harmony-app downloaden en zijn/haar iOS- of Android-apparaat in een persoonlijke afstandsbediening veranderen

De voordelen:

Tot 15 afstandsbedieningen in één

Door van 15 afstandsbedieningen één te maken, ontstaat er een eenvoudige en elegante manier om al jouw apparaten te bedienen. Je kunt voorgoed afscheid nemen van die warboel van afstandsbedieningen.

Bediening vanaf bijna overal

De meegeleverde Harmony Hub geeft signalen door van de afstandsbediening of mobiele app naar apparaten, dus je hoeft jouw afstandsbediening niet op het apparaat te richten. Bedien apparaten in gesloten kastjes of achter muren, zelfs wanneer je niet thuis bent.

Smart phone = smart home

De mobiele Harmony-app maakt van smartphones en tablets afstandsbedieningen met een volledige functionaliteit. Iedereen in huis kan de Harmony-app downloaden en zijn/haar iOS- of Android-apparaat in een persoonlijke afstandsbediening veranderen, compleet met eigen pictogrammenset voor favoriete kanalen en eendruksactiviteiten.

Thuisautomatisering van apparaatbediening

Bedien populaire Home Control-apparaten, zoals lampen en thermostaten. Bedien ze op het gewenste moment of stel een schema in om de rolgordijnen 's morgens te openen, de voordeur te ontgrendelen wanneer u thuiskomt of het licht te dimmen zodra een film begint.

Deze afstandsbediening koop je bij:Wat vinden anderen van de Harmony Elite?

Bekijk de reviews op bol