TP-Link Deco X20  - Multiroom wifi systeem

Verkrijgbaar bij:

Met het TP-Link Deco X20 - Multiroom wifi systeem haal je echt snel én stabiel internet in je hele huis


De TP-Link Deco X20 is een multiroom wifi systeem voorzien van WIFI 6 / WIFI AX. Met dit TP-Link mesh systeem geef je je thuisnetwerk een boost in dekking, snelheid en capaciteit. Deze set bestaat uit één router en twee satellieten die elk als wifipunt functioneren. 

Plaats de wifipunten doorheen je huis en voorzie je woning van één groot draadloos netwerk. Omdat de satellieten met elkaar communiceren wordt je automatisch verbonden met het sterkste wifipunt, waardoor je geen verlies van snelheid of haperingen ervaart als je door je huis loopt. Dankzij de WIFI 6 technologie, is je wifisysteem in staat om dataverkeer efficiënter te verwerken.

  • HomeCare. Pas je thuisnetwerk aan met verbeterde beveiliging met behulp van een set functies ingebouwd in TP-Link HomeCare. Of je gevoelige gegevens beschermt of de toegang van kinderen en gasten beperkt, HomeCare biedt de tools die je nodig hebt om je netwerk volledig te beheren.
  • Robuuste ouderlijk toezicht.
  • Blokkeer ongepaste inhoud en beperk online tijdsbesteding, ingebouwde antivirus.
  • Bescherm alle aangesloten apparaten in uw huis tegen online bedreigingen, servicekwaliteit.
  • Prioriteit geven aan apparaten en applicaties voor snellere prestaties wanneer dat nodig is.

De TP-Link Deco X20  koop je bij:


211,00 euro**


Wat vinden anderen van dit product?

Bekijk de reviews op bol

Informatie


** De getoonde prijzen van bol zijn actuele prijzen. De getoonde prijzen van Coolblue en/of Mediamarkt zijn gepeild en kunnen tussentijds wijzigen.