LG CS OLED55CS6LA - 4K OLED TV

Verkrijgbaar bij:

Optimaal beeld en geluid met de LG CS OLED55CS6LA - 4K OLED TV


De LG CS OLED55CS6LA is een populaire, baanbrekende OLED tv met een beeldformaat van maar liefst 55 inch (139 cm). Deze tv heeft een prachtig design en biedt perfecte zwartkleuren en een verbluffend contrast.

Wat is OLED?

OLED, een innovatie van LG, volgt de LED en plasma technologie op. OLED heeft het hoogste contrast ooit. En in het hoogste contrast komen de mooiste kleuren tot leven. Omdat er geen gebruik gemaakt wordt van achtergrondverlichting is de LG OLED TV heel slank, nog dunner dan een smartphone.

OLED-pixels zijn zelf oplichtend en zijn niet afhankelijk van een (LED)backlight/achtergrondverlichting. Wat betekent dat ze afzonderlijk van elkaar aan- en uit gaan. Ook is er wit toegevoegd aan de pixel naast de standaard kleuren rood, groen en blauw (WRGB). Het grote voordeel hiervan is dat de beeldpunten helder wit kunnen weergeven maar ook totaal uitgezet kunnen worden waardoor zwart ook echt zwart is. Voor perfecte zwarte beeldweergaven worden de pixels van een OLED TV uitgezet. Een OLED TV kan hierdoor perfect zwart weergeven naast helder wit en levendige kleuren. Dit zorgt voor een schitterend contrastbereik. Hierdoor krijgt het beeld ongelofelijk veel diepte en komen de mooiste kleuren tot leven.

Deze tv is de match voor jou: 

  • Iedereen die het beste van het beste zoekt. Deze tv heeft de allerbeste beeldkwaliteit van dit moment.
  • Het bekijken van tv, 4K Ultra HD-content en games in hoge kwaliteit. Deze tv ondersteunt 4K Ultra HD beeldkwaliteit, dat 4x zoveel pixels bevat als Full HD en daardoor extra scherp beeld weergeeft.
  • Het gebruiken van apps als Netflix en YouTube. Deze tv kan je draadloos aansluiten op het internet via je WiFi-netwerk of bedraad via een ethernetkabel.
  • Een afstand van ongeveer 4 meter of meer tussen de bank en je tv.

De LG CS OLED55CS6LA koop je bij: