Advies smart speaker met Chromecast

Deze grotere formaat slimme speakers zijn uitermate geschikt voor spraakbediening in grotere ruimtes én voor het afspelen van je favoriete muziek. Plus deze speakers maken verbinding via Google Chromecast.

Hoe werkt een smart speaker voor afspelen muziek?

Wil je regelmatig muziek afspelen op een smart speaker én een goed geluid horen, kies dan voor een groter formaat smart speaker. Hiermee krijg je een mooier, voller geluid en meer bass.

Om muziek af te spelen kun je de slimme speaker koppelen met je smartphone of tablet.  Ook kun je heel makkelijk muziek luisteren via een streaming muziekdienst zoals Spotify of YouTube Music. Hiervoor heb je in het algemeen wel een account voor nodig.

Alsjeblieft, ons advies!


Smart speakers met Chromecast koppeling voor afspelen muziek

Met deze groter formaat slimme speakers speel je favoriete muziek af en bedien je je smart home producten met spraak! De smart speaker koppel je via Chromecast met je mobiele telefoon.

Gevonden resultaten: 3

Harman Kardon Citation 300 - Smart Speaker met Google Assistant - GRIJS

De Harman Kardon Citation 300 is de slimme en draadloze stereospeaker van de toekomst met een vol stereogeluid en een rijke bass. 


Harman Kardon Citation 300 - Smart Speaker met Google Assistant - ZWART

De Harman Kardon Citation 300 is de slimme en draadloze stereospeaker van de toekomst met een vol stereogeluid en een rijke bass. 


Harman Kardon Citation 100 Wifi Speaker

De Harman Kardon Citation 100 is de compacte, slimme en draadloze speaker van de toekomst.