Sonos One smart speaker

Verkrijgbaar bij:

Sonos One smart speaker met Wifi ondersteuning


Met de Sonos One luister je naar een superieur en helder geluid. Deze smartspeaker beschikt over stembediening, ook ondersteunt in het Nederlands, dus je bent voorbereid op de toekomst! Deze slimme speaker is vochtbestendig waardoor jij hem ook in de badkamer kan plaatsen. Verbind op een zeer eenvoudige wijze andere Sonos-speakers en geniet van muziek in elke kamer. De Sonos One beschikt over 'Twee D-klasse versterkers', 'één tweeter', 'één midwoofer', 'een instelbare bas en treble' en 'zes far-field microfoons', hierdoor kun je in elke kamer genieten van het beste geluid!

Bewezen design en superieur geluid

Voortbouwend op het compacte maar complete ontwerp van de PLAY:1 wordt Sonos One ondersteund door twee D-klasse versterkers en op maat gemaakte drivers die nauwkeurig zijn afgestemd op de unieke akoestische architectuur van deze speaker.

 

Sonos One kan draadloos verbonden worden met Sonos-speakers in andere kamers, dus je kunt je Home Sound System uitbreiden wanneer jij daar klaar voor bent.

 

Geniet van verrassend intens geluid dat de hele kamer vult via een smart speaker met stembediening, die klaar is voor de toekomst.

Kenmerken:


  • Te bedienen via Google Assistent
  • Met touchbediening kun je gemakkelijk jouw muziek bedienen zonder telefoon.
  • Vochtbestendig design.
  • Muziek streamen via Spotify, ITunes en internetradio is mogelijk.
  • Geen bluetooth

Deze smart speaker koop je bij:


179,00 euro**


Informatie


** De getoonde prijzen van bol zijn actuele prijzen. De getoonde prijzen van Coolblue en/of Mediamarkt zijn gepeild en kunnen tussentijds wijzigen..

Beeldmateriaal: bol