JBL Xtreme 2 - smart speaker

Verkrijgbaar bij bol:

JBL Xtreme 2 - smart speaker met Bluetooth ondersteuning


Maak kennis met met deze krachtige smart speaker uit de JBL stal: de JBL Xtreme 2! Nog beter geluid en nog betere looks maken deze speaker jouw nieuwe beste vriend. Met een accu die 15 uur meegaat en een waterbestendig jasje kom je niet snel in de problemen met deze speaker. Zet je playlist aan streamen die hap!

De voordelen van de JBL Xtreme 2:


Draadloos muziek luisteren
Luister gemakkelijk draadloos je muziek via bluetooth, geen bluetooth? geen probleem, via de 3.5mm aansluiting sluit je jouw favoriete apparaten aan (mits deze dit ondersteunen).

Accu
Met 15 uur speeltijd is het feestje eerder op dan de accu. Telefoon sneller leeg dan de speaker? je laad je telefoon makkelijk op via de ingebouwde powerbank.

Waterdicht
Je kan 'm zelfs onderdompelen, een half uur lang dankzij de IPX7 rating. iedeal voor op het strand of op feestjes waar een zwembad aanwezig is.

JBL Connect Plus
Deze feature stelt je in staat de Xtreme 2 te verbinden met andere JBL Connect + speakers. Hiermee kan je tot wel 100 speakers met elkaar verbinden.

Foto: Coolblue

Jouw JBL Xtreme 2 koop je bij:


166,00 euro**


Informatie


** De getoonde prijzen van bol zijn actuele prijzen. De getoonde prijzen van Coolblue en/of Mediamarkt zijn gepeild en kunnen tussentijds wijzigen.