tado° slimme thermostaat starterskit + Extensiekit

Bedien je centrale verwarming draadloos met een tado° slimme thermostaat starterskit + extensiekit


Een tado° starterspakket bevat alles wat je nodig hebt om te starten met je verwarming thuis slim te bedienen en vervangt je huidige wand- of kamerthermostaat. Intelligente verwarmingsaansturing, werkt met Google Assistant, Alexa, Apple Homekit, IFTTT.

Slimmer verwarmen voor meer comfort en eenvoudige besparingen. Tado° is jouw Klimaatassistent, ontworpen om je leven comfortabeler te maken. De Klimaatassistent zorgt voor jouw comfort en besparingen thuis. Krijg eenvoudig toegang en controle over je verwarmingssysteem via de tado°-app, wanneer en waar je maar wilt.

Dankzij de unieke vaardigheden van de Klimaatassistent kun je tot 31% besparen op jouw verwarmingsrekening en een gezonder klimaat bereiken thuis.

Wat heb je nodig?


tado° slimme thermostaat starterskit

Een tado° starterspakket slimme thermostaat

Een tado° starterspakket bevat alles wat je nodig hebt om te starten met je verwarming thuis slim te bedienen en vervangt je huidige wand- of kamerthermostaat. Intelligente verwarmingsaansturing, werkt met Google Assistant, Alexa, Apple Homekit, IFTTT.
Slimmer verwarmen voor meer comfort en eenvoudige besparingen.

Tado° is jouw Klimaatassistent, ontworpen om je leven comfortabeler te maken. De Klimaatassistent zorgt voor jouw comfort en besparingen thuis. Krijg eenvoudig toegang en controle over je verwarmingssysteem via de tado°-app, wanneer en waar je maar wilt. Dankzij de unieke vaardigheden van de Klimaatassistent kun je tot 31% besparen op jouw verwarmingsrekening en een gezonder klimaat bereiken thuis.


In de doos:

  • 1 slimme thermostaat - V3
  • 1 tado° bridge voor internetverbinding
  • montage materiaal en instructies

 

tado° Extensiekit (vereist voor draadloos aansluiten)

Een tado° Extensiekit - Als je geen bekabelde centrale thermostaat hebt of wilt!
Indien je verwarming niet voorzien is van een bekabelde centrale thermostaat, heb je naast de tado° thermostaat ook deze tado° Extensiekit nodig. Dat is het geval bij weergestuurde verwarmingen zonder thermostaat of verwarmingen met een draadloze thermostaat.*

* Om dit product te gebruiken heb je wel een tado° slimme thermostaat nodig!

Belangrijkste functies:
✓ de tado° Extension Box verbindt de tado° Smart Thermostaat met de verwarming
✓ optionele adapterkit voor installatie bij de verwarming, indien er in de woning geen centrale bekabelde thermostaat aanwezig is voor weergestuurde verwarmingen zonder thermostaat of verwarmingen met een draadloze thermostaat.

Deze tado° producten koop je bij:Bekijk de video: