Netatmo slimme thermostaat radiatorkranen

Verkrijgbaar bij:

Netatmo pack Slimme Thermostaat radiatorkranen

  • vervang je huidige radiatorknoppen met deze slimme radiatorknoppen

Slimme radiator verwarming

De Netatmo thermostaat brengt slimme verwarming in uw huis. Wees in controle over de temperatuur in uw woning met de thermostaat voor op uw smartphone, tablets en laptops, designed door Starck. De intelligente thermostaat leert van uw dagelijkse leefgewoonten en leefstijl past automatisch haar programma daar op aan.

 

Dankzij de Auto-Adapt functie voorspelt het ook het gewenste startmoment voor verwarming, afhankelijk van de isolatie van uw huis en buiten temperatuur. Op deze manier profiteert u van de juiste temperatuur op het juiste tijdstip en bovenal bespaart u tot 25% op uw verwarmingskosten, daarmee draagt u een steentje bij aan het milieu.

De voordelen van een Netatmo thermostaat

Met een Netatmo thermostaat blijf je volledig in controle over uw centrale verwarming door externe toegang tot:

  • Veranderingen in temperatuur
  • Vrieskou en een afwezigheidsmodus
  • Monitoring van temperatuur en boiler activiteit
  • Opties voor het toevoegen of aanpassen van programma's, tijdzones of een ingestelde/ gewenste temperatuur
  • Onbeperkt aantal in te stellen temperaturen per dag en wekelijkse programma's
  • Al uw data is beschikbaar in grafiekvorm: breng uw energieverbruik in beeld. Uw temperatuur in huis en boiler activities worden continu geregistreerd in de App. Elke maand, uw persoonlijke Energie Besparings Rapport geeft u inzicht in uw verbruik en helpt u uw verwarming effectivier te plannen.

Uw nieuwe Netatmo thermostaat is compatibel met gas, olie en houtboilers en vervangt eenvoudig uw bestaande bekabelde of draadloze thermostaat.

Jouw Netatmo Pack Slimme thermostaat koop je bij:


159 euro **


Informatie


** De getoonde prijzen van bol zijn actuele prijzen. De getoonde prijzen van Coolblue en Mediamarkt zijn gepeild en kunnen tussentijds wijzigen.