Google Nest Thermostat E

Verkrijgbaar bij bol :

Google Nest Thermostat E - Slimme thermostaat voor slim bedienen van je centrale verwarming

  • Slimme thermostaat | Geschikt voor type cv-ketel: Aan/Uit | Modulerend Bediening via app | Tooltip | Zelflerend | Draadloze verbinding

De Google Nest Thermostat E is voorzien van bewezen energiebesparende functies. Je hoeft niets te programmeren, want hij is ingesteld met een eenvoudig schema dat je makkelijk kunt aanpassen. Hij zet de verwarming lager als je weg bent zodat je geen leeg huis verwarmt. En de bediening is eenvoudig. Pas gewoon de temperatuur aan op de thermostaat zelf, via de Nest-app of vraag de Google Assistent dit voor je te doen. Met de ingebouwde standaard kun je de Nest Thermostat E op een boekenplank, tafel of bureau in een van de kamers plaatsen. Het matte scherm toont de temperatuur als je vlakbij bent en vervaagt weer als je wegloopt. Daarnaast is hij gemakkelijk zelf te installeren en ook dat scheelt in de kosten.

Mat scherm
Toont de temperatuur als je vlakbij bent en vervaagt weer als je wegloopt.

Eenvoudig te installeren
De meeste mensen hebben minder dan een uur nodig om de Nest Thermostat E te installeren en ook op die manier bespaar je.

Jouw Google Nest Thermostat E koop je bij:


219,99 euro**

Uitverkocht


Wat vinden anderen van dit product?

Bekijk de reviews op bol

Informatie


** De getoonde prijzen van bol zijn actuele prijzen. De getoonde prijzen van Coolblue en Mediamarkt zijn gepeild en kunnen tussentijds wijzigen.