Google Nest Learning thermostat

Verkrijgbaar bij:

Google Nest Learning thermostat - de slimme thermostaat voor je centrale verwarming

  • Slimme thermostaat | Geschikt voor type cv-ketel: Aan/Uit, Modulerend | Bediening via app | Draadloze verbinding

Energie besparen begint met je thermostaat.

Je thermostaat bepaalt voor meer dan de helft hoe hoog je energierekening is. Hij zou je dus moeten helpen energie te besparen. Dat is precies wat de Google Nest Thermostat doet.

Sinds 2011 heeft hij meer dan vier miljard kWh aan energie bespaard in miljoenen huishoudens over de hele wereld.* Dat komt omdat hij van je leert. Hij leert je favoriete temperaturen in huis kennen. En hij verlaagt de temperatuur wanneer je weg bent. Hij leert zelfs hoe lang het duurt om je huis op te warmen of hoe tochtig het is en verbruikt zo alleen de noodzakelijke energie.

Jouw Google Nest Learning thermostat koop je bij:


249,00 euro**


De voordelen van de Google Nest Learning Thermostat:

Auto‐Schema

Zet de verwarming hoger of lager: de thermostaat leert welke temperaturen je prettig vindt en maakt een schema voor je.

Geavanceerde modulatie

De Nest Thermostat gebruikt nu OpenTherm‐technologie om je compatibele HR‐condensatieketel aan te sturen. Zodat je nog meer energie bespaart.

Bediening op afstand

Wijzig de temperatuur en stuur je boiler aan, waar je ook bent, vanaf je mobiel, tablet of laptop.

Auto‐Afwezig

De thermostaat past de temperatuur automatisch aan wanneer je weg bent. Hij kan zelfs de boiler uitschakelen als je een paar dagen van huis bent.

Warm water

Je kunt nu ook je boiler aansturen. En het water even extra opwarmen wanneer dat nodig is.

Afstandsweergave

Hij licht op wanneer je binnenkomt en geeft de tijd of de ingestelde temperatuur vanaf de andere kant van de kamer weer.

Samen sterk

De Nest Thermostat werkt samen met de Nest Protect. Als de Nest Protect gevaarlijk koolmonoxidegas (CO) detecteert, kan hij de Nest Thermostat de ketel (vaak een bron van CO‐lekken) laten uitschakelen.

De standaard voor de 3e generatie Nest Learning Thermostat

Je hoeft je Nest Thermostat niet aan de muur te bevestigen: je kunt hem ook op een plank of tafel zetten. De Nest‐standaard is speciaal ontworpen voor de 3e generatie Nest Thermostat. Samen zijn ze een prachtig stel. [wordt apart verkocht] ​

Informatie


** De getoonde prijzen van bol zijn actuele prijzen. De getoonde prijzen van Coolblue zijn gepeild en kunnen tussentijds wijzigen..