Hue starterkit slimme E27 kleur lampen advies

Met een Philips Hue starterkit slimme E27 kleur lampen haal je de mooiste kleur verlichting in huis

Met de slimme fitting lampen van Philips Hue krijg je niet alleen fantastische verlichting.  Maar met de in dit starterkit meegeleverde Hue bridge kan je deze lampen ook nog eens super comfortabel slim bedienen met je mobiele telefoon. Zowel binnen- als buitenshuis!

Hoe werkt een starterspakket slimme fitting lampen?

Een starterspakket slimme lampen bevat 2 of 3 slimme fitting lampen en een bridge. Slimme fitting lampen zijn energiezuinige LED lampen die je heel eenvoudig bedient met je mobiele telefoon. Ook kun je deze slimme fitting lampen automatisch laten aansturen, zoals bijvoorbeeld je lampen vanzelf inschakelen bij zonsondergang.


Met een starterspakket Philips Hue kun je meer dan 10 slimme Hue lampen aansluiten en bedienen vanuit een app op je mobiele telefoon. En dankzij de koppeling met de Hue bridge kun je gebruik maken van alle slimme Hue toepassingen, zoals slimme schema's en het ook buitenshuis kunnen bedienen van je verlichting.

Hoe werkt een starterspakket slimme fitting lampen | Ons sllimme huis

Jouw keuze:

Alsjeblieft, ons advies!

Met deze starterkit E27 grote fitting kleur lampen en Hue bridge haal je de beste slimme verlichting in huis!


Philips Hue White and Color - 3 lampen en bridge

E27 grote fitting | kleur lampen | Inclusief Hue bridge voor alle slimme Hue toepassingen


Wat vinden wij van de lampen van Philips Hue?

'Dat we fan zijn van de Philips Hue verlichting kunnen we niet onder stoelen of banken steken gezien dat we een groot deel van ons huis hebben voorzien van Philips Hue verlichting. De Hue verlichting creëert prachtige verlichting en is met de Hue kleur lampen in elk kleur in te stellen. Van normaal warm licht tot een bijzondere eigen kleur voorkeur. De Hue app is eenvoudig en werkt heel intuïtief.'