Advies starterspakket slimme E27 lampen

Ons advies is om een starterspakket slimme E27 grote fitting lampen van Philips Hue te kopen.

Met een starterspakket slimme E27 grote fitting lampen van Philips Hue krijg je niet alleen fantastische verlichting.  Maar met de meegeleverde Hue bridge kan je deze lampen ook nog eens super comfortabel slim bedienen met je mobiele telefoon én gebruik maken van alle slimme Hue toepassingen!

Keuzehulp starterspakket slimme E27 grote fitting lampen


In wat voor lamp kleur wil je je starterspakket hebben?


Hoe werkt een starterspakket slimme fitting lampen?

Een starterspakket slimme lampen bevat 2 of 3 slimme fitting lampen en een bridge. Slimme fitting lampen zijn energiezuinige LED lampen die je heel eenvoudig kunt bedienen met je mobiele telefoon. Ook kun je deze slimme fitting lampen automatisch laten aansturen, zoals bijvoorbeeld je lampen vanzelf inschakelen bij zonsondergang.

Met een starterspakket Philips Hue kun je tot 50 slimme lampen en accessoires aansluiten op de meegeleverde bridge. Heb je meer slimme lampen, dan kun je uitbreiden met een extra bridge. De lampen bedien je vanuit een app op je mobiele telefoon. En dankzij de koppeling met de bridge kun je gebruik maken van alle slimme Hue toepassingen, zoals het instellen van slimme schema's en het ook buitenshuis kunnen bedienen van je verlichting.

Hoe werkt een starterspakket slimme fitting lampen | Ons sllimme huis

Alsjeblieft, ons advies!


Starterspakket slimme E27 grote fitting lampen

Met een starterspakket Philips Hue lampen haal je niet alleen fantastische verlichting in huis. Maar kun je je lampen slim bedienen en aansturen vanuit een app op je mobiele telefoon. Met de meegeleverde Hue bridge kun je gebruik maken van alle slimme Hue mogelijkheden en zelfs je lampen op afstand bedienen als je niet thuis bent.

Gevonden resultaten: 5

Philips Hue E27 Starterspakket - White and Color


Philips Hue E27 Starterspakket - White Ambiance


Philips Hue E27 Starterspakket Filament - 3 lampen mix


Advertentie

Philips Hue E27 Starterspakket Filament - 3 lampen - A60

Philips Hue E27 Starterspakket Filament - 3 lampen - G39

Wat vinden wij van de lampen van Philips Hue?

'Dat we fan zijn van de Philips Hue verlichting kunnen we niet onder stoelen of banken steken gezien dat we een groot deel van ons huis hebben voorzien van Philips Hue verlichting. De Hue verlichting creëert prachtige verlichting en is met de Hue kleur lampen in elk kleur in te stellen. Van normaal warm licht tot een bijzondere eigen kleur voorkeur. De Hue app is eenvoudig en werkt heel intuïtief.'