Philips Hue E27 starterspakket Filament G93 - 3 E27 lampen 

Verkrijgbaar bij:

Philips Hue E27 starterspakket Filament - G93 - 3 E27 grote fitting vintage lampen en Hue bridge


De nieuwe Hue starterkit is uit! Nu inclusief 3 slimme vintage lampen en een Hue bridge. Ontdek de intense en rijke lichtbeleving van de vernieuwde Hue lampen en de onbegrensde mogelijkheden van de Hue bridge.

 

Transformeer je huis met deze vintage slimme lampen en creëer onmiddellijk de juiste sfeer voor elke gebeurtenis. In een handomdraai verhoog je zo de feeststemming op een feest, verander je je woonkamer in een filmzaal, breng je de inrichting van je huis tot leven met lichtaccenten en nog veel meer.

Deze vintage Filament lampen bieden verschillende tinten warm tot koelwit licht. Omdat de lampen volledig kunnen worden gedimd van zeer helder tot subtiele nachtlampjes, kun je de lampen instellen op de perfecte tint en helderheid voor elk moment.

Fantastische verlichting, zo geïnstalleerd

Met de bridge en de 3 lampen haal je direct het ultieme lichteffect in huis. Ga aan de slag met sfeervolle vintage licht accenten en en breng je huis tot leven met de oneindige mogelijkheden van Philips Hue.

Zo kun je jouw Hue lampen Synchroniseren met jouw muziek, tv en games. Bedien je lampen op de manier die jij wilt! Via je stem, een smartphone of tablet of met de dimmer switch.

Met dit starterspakket kun je:

  • je lampen instellen in elke sfeer die jij mooi vindt, van sfeervol warmwit tot de specifieke wit kleur die jij fantastisch vindt
  • je lampen bedienen zowel binnen- als ook buitenshuis
  • maximaal 50 Hue lampen aansluiten aan de meegeleverde Hue bridgde
  • gebruik maken van geavanceerde slimme verlichtingsfuncties
  • heel eenvoudig je slimme lampen installeren: lamp in de fitting, koppelen vanaf je mobiel en klaar!
  • energie besparen, deze LED lampen gebruiken veel minder energie dan gloei- of halogeenlampen

Dit Philips Hue starterspakket koop je bij:Bekijk de video: