Philips Hue GU10 starterspakket White and Color

Verkrijgbaar bij:

Philips Hue starterspakket GU spot fitting met 3 White and Color lampen en bridge


Dit Philips Hue starterspakket bestaat uit drie slimme white and color ambiance lampen met GU10-fitting en een Hue bridge. Neem de lichtbediening helemaal in eigen hand en kies uit 50.000 wittinten en 16 miljoen kleuren om elke kamer kleur te geven.

 

Draai de GU10 lampen in je bestaande spots en verbindt ze via de Philips Hue app met de bridge. Vanaf nu ben je klaar om eindeloos veel verlichtingsmogelijkheden te ontdekken, zoals personaliseren van lichtscènes, synchroniseren met muziek, instellen van timers en nog veel meer.

Fantastische verlichting

Met de bridge, 3 lampen en de draadloze schakelaar haal je direct het ultieme lichteffect in huis. Ga aan de slag met deze slimme lampen en en breng je huis tot leven met de oneindige mogelijkheden van Philips Hue.

Zo kun je jouw Hue lampen Synchroniseren met jouw muziek, tv en games. Bedien je lampen op de manier die jij wilt! Via je stem, een smartphone of tablet of met de dimmer switch.

Met dit starterspakket kun je:

  • je lampen instellen in elke kleur die jij mooi vindt, van sfeervol warmwit of tot de specifieke kleur die jij fantastisch vindt
  • je lampen bedienen zowel binnen- als ook buitenshuis
  • maximaal 50 Hue lampen aansluiten aan de meegeleverde Hue bridgde
  • gebruik maken van geavanceerde slimme verlichtingsfuncties
  • energie besparen, deze LED lampen gebruiken veel minder energie dan gloei- of halogeenlampen
  • heel eenvoudig je slimme lampen installeren: lamp in de fitting, koppelen vanaf je mobiel en klaar!

Jouw Philips Hue starterspakket koop je bij:


169,99 euro**

145,99 euro**


Bekijk de video:

Informatie


** De getoonde prijzen van bol zijn actuele prijzen. De getoonde prijzen van Coolblue en Mediamarkt zijn gepeild en kunnen tussentijds wijzigen..

  Beeldmateriaal: bol