Philips Hue E27 starterspakket White and Color

Verkrijgbaar bij:

Philips Hue starterspakket White and Color - 3 E27 grote fitting lampen, 2 dimmers en Hue bridge


De nieuwe Hue starterkit is uit! Nu inclusief 3 slimme lampen en een dimmer switch (afstandsbediening). Ontdek de intense en rijke lichtbeleving van de vernieuwde Hue lampen en de onbegrensde mogelijkheden van de Hue bridge.

 

Transformeer je huis met meer dan 16 miljoen kleuren en creëer onmiddellijk de juiste sfeer voor elke gebeurtenis. In een handomdraai verhoog je zo de feeststemming op een feest, verander je je woonkamer in een filmzaal, breng je de inrichting van je huis tot leven met kleuraccenten en nog veel meer.

Deze White and Color Ambiance lampen bieden verschillende tinten warm tot koelwit licht. Omdat de lampen volledig kunnen worden gedimd van zeer helder tot subtiele nachtlampjes, kun je de lampen instellen op de perfecte tint en helderheid voor elk moment.

Fantastische verlichting, zo geïnstalleerd

Met de bridge, 3 lampen en de draadloze schakelaar haal je direct het ultieme lichteffect in huis. Ga aan de slag met 16 miljoen kleuren en en breng je huis tot leven met de oneindige mogelijkheden van Philips Hue.

Zo kun je jouw Hue lampen Synchroniseren met jouw muziek, tv en games. Bedien je lampen op de manier die jij wilt! Via je stem, een smartphone of tablet of met de dimmer switch.

Met dit starterspakket kun je:

  • je lampen instellen in elke kleur die jij mooi vindt, van sfeervol warmwit tot de specifieke kleur die jij fantastisch vindt
  • je lampen bedienen zowel binnen- als ook buitenshuis
  • maximaal 50 Hue lampen aansluiten aan de meegeleverde Hue bridgde
  • gebruik maken van geavanceerde slimme verlichtingsfuncties
  • heel eenvoudig je slimme lampen installeren: lamp in de fitting, koppelen vanaf je mobiel en klaar!
  • energie besparen, deze LED lampen gebruiken veel minder energie dan gloei- of halogeenlampen

Dit Philips Hue starterspakket koop je bij:


179,oo euro**


Wat vinden anderen van dit product?

Bekijk de reviews op bol

Bekijk de video:

Informatie


** De getoonde prijzen van bol zijn actuele prijzen. De getoonde prijzen van Coolblue zijn gepeild en kunnen tussentijds wijzigen..