Philips Hue duopack E27 White and Color lampen

Verkrijgbaar bij:

Philips Hue duopack E27 grote fitting White and Color lampen - Bluetooth


Geef jouw kamer een persoonlijke sfeer met deze twee Philips Hue Bluetooth LED-lampen met E27-fitting voor warm- tot koelwit licht of tot wel 16 miljoen kleuren.

 

Gebruik Bluetooth om de slimme lampen direct te bedienen vanaf je mobiele telefoon binnen een straal van 10 meter binnenshuis.

 

Geef elke kamer kleur met twee Philips Hue white and color ambiance LED-lampen met E27-fitting voor warm- tot koelwit licht en tot wel 16 miljoen kleuren. Gebruik Bluetooth om de slimme Hue lampen direct te bedienen of maak verbinding met de Hue bridge voor toegang tot alle beschikbare slimme verlichtingsfuncties, zoals het personaliseren van lichtscènes, het instellen van timers en nog veel meer.

Nog meer slimme mogelijkheden met de Hue bridge

Ook is het mogelijk om deze lampen te verbinden met de Hue bridge (los verkriijgbaar) voor toegang tot alle beschikbare slimme Hue verlichtingsfuncties, zoals ook buitenshuis bedienen, het personaliseren van lichtscènes, het instellen van timers en nog veel meer.

Met deze slimme lampen kun je:

  • je lampen instellen in elke kleur die jij mooi vindt, van sfeervol warmwit tot de specifieke kleur die jij fantastisch vindt
  • je lampen binnenshuis bedienen vanaf je mobiel binnen een straal van 10 meter
  • maximaal 10 Hue lampen aansluiten inde Hue app
  • energie besparen, deze LED lampen gebruiken veel minder energie dan gloei- of halogeenlampen
  • heel eenvoudig je slimme lampen installeren: lamp in de fitting, koppelen aan je mobiel en klaar!
  • koppelen aan een Hue bridge voor meer slimme mogelijkheden

Deze Philips Hue slimme lampen koop je bij:


99,95 euro**


Wat vinden anderen van dit product?

Bekijk de reviews op bol

Creër je sfeer met Philips Hue

Informatie


** De getoonde prijzen van bol zijn actuele prijzen. De getoonde prijzen van Coolblue en Mediamarkt zijn gepeild en kunnen tussentijds wijzigen.