Slimme stekker met afstandsbediening voor buiten

Bedien je buiten en tuin stekkerdraad lampen met een afstandsbediening.

Met een slimme buiten stopcontact stekker en meegeleverde afstandsbediening kun je heel eenvoudig je tuin- of buiten lampen en apparatuur met een stekkerdraad draadloos bedienen met een afstandsbediening. 

Hoe werkt een slimme stekker voor buiten?

Een slimme stekker is een tussenstekker die je tussen je stekkerdraad lamp of apparatuur en het stopcontact plaatst. De slimme stekker koppel je aan een zender zoals een afstandsbediening waarna je je stekkerdraad lamp of apparatuur draadloos kunt bedienen met de afstandsbediening.

Het voordeel van een slimme stekker is dat je je huidige fitting lampen kunt behouden en niet hoeft te vervangen met duurdere slimme led lampen, maar toch heel eenvoudig je lampen draadloos kunt bedienen.

 

Wil je ook je tuin- of buitenlampen of bijvoorbeeld je fonteinpomp draadloos bedienen, kies dan voor een speciale slimme stekker voor buiten.

Alsjeblieft, ons advies!


Slimme stekkers voor buiten met afstandsbediening

Met deze slimme stekkers voor buiten kun je je tuinlampen en apparaten draadloos in- en uitschakelen met een afstandsbediening.

Gevonden resultaten: 1

KlikAanKlikUit AGC2-3500R Draadloze buiten stopcontact stekkers 


De spatwaterdichte stekkerschakelaars van KlikAanKlikUit zijn geschikt voor ieder stopcontact in de tuin of op het balkon. Steek de stekkerschakelaar in het stopcontact en vervolgens de stekker van het apparaat of de lamp in de stekkerschakelaar en je bent klaar om deze op afstand te bedienen.