Advies slimme stekker zonder dimmer

Deze slimme stekkers zonder dim functie schakelen je binnen lampen en apparaten aan en uit.

Met een slimme stekker met een afstandsbediening kan je heel makkelijk je lampen met een stekkerdraad draadloos bedienen met een afstandsbediening. Kwestie van je stekkerdraad in de slimme stekker steken, slimme stekker koppelen met de afstandsbediening en klaar!

Een slimme stekker is een tussenstekker die je tussen je stekkerdraad lamp of apparatuur en het stopcontact plaatst. De slimme stekker koppel je aan een zender zoals een afstandsbediening waarna je je stekkerdraad lamp of apparatuur draadloos kunt bedienen met de afstandsbediening.

Het voordeel van een slimme stekker is dat je je huidige fitting lampen kunt behouden en niet hoeft te vervangen met duurdere slimme led lampen, maar toch heel eenvoudig je lampen draadloos kunt bedienen.

 

Meerdere lampen in één keer inschakelen
Met de afstandsbediening kun je elke lamp apart in- of uitschakelen met de afstandsbediening. Ook heeft de afstandsbediening een handige groep knop waarmee je meerdere lampen in één keer kunt in- of uitschakelen

Alsjeblieft, ons advies!


Slimme stekkers voor binnen met afstandsbediening voor draadloos in- en uitschakelen van lampen en apparaten

Deze slimme stekkers voor binnen bedien je met een afstandsbediening. Kies je slimme stekker en schakel ook je stekkerdraad lampen en apparatuur draadloos met een afstandsbediening!

Gevonden resultaten: 1

KlikAanKlikUit APC3-2300R - Draaloze stopcontact stekkers

Voor binnen | Bedien 3 lampen of apparaten met een afstandsbediening