Advies slimme stekker met dimmer

Deze slimme stekker voor binnen bedien én dim je met een afstandsbediening 

Met deze slimme stekker met een afstandsbediening kun je heel makkelijk je lampen met een stekkerdraad draadloos bedienen met een afstandsbediening. Kwestie van je stekkerdraad in de slimme stekker steken, slimme stekker koppelen met de afstandsbediening en klaar!

Een slimme stekker is een tussenstekker die je tussen je stekkerdraad lamp of apparatuur en het stopcontact plaatst. De slimme stekker koppel je aan een zender zoals een afstandsbediening waarna je je stekkerdraad lamp of apparatuur draadloos kunt bedienen met de afstandsbediening.

Het voordeel van een slimme stekker is dat je je huidige fitting lampen kunt behouden en niet hoeft te vervangen met duurdere slimme led lampen, maar toch heel eenvoudig je lampen draadloos kunt bedienen.

 

Meerdere lampen in één keer inschakelen of dimmen
Met de afstandsbediening kun je elke lamp apart in- of uitschakelen met de afstandsbediening. Ook heeft de afstandsbediening een handige groep knop waarmee je meerdere lampen in één keer kunt in- of uitschakelen of dimmen.

Alsjeblieft, ons advies!


Slimme stekkers voor binnen met afstandsbediening voor draadloos bedienen én dimmen van lampen

Deze slimme stekkers voor binnen bedien je met een afstandsbediening. Schakel en dim ook je stekkerdraad kamerlampen draadloos met een afstandsbediening!

Gevonden resultaten: 1

KlikAanKlikUit ACC2-20R - Draadloze stopcontact dimmers

Voor binnen | Bedien 2 lampen met een afstandsbediening  | Met dim functie