Slimme binnen stekker met afstandsbediening

Bedien je binnen stekkerdraad lampen of apparatuur met een afstandsbediening.

Met een stopcontact stekker voor binnen en de meegeleverde afstandsbediening kun je heel eenvoudig je stekkerdraad kamerlampen of apparatuur draadloos bedienen met een afstandsbediening. 

Keuzehulp slimme stekker


Wil je je lampen ook kunnen dimmen met een slimme binnen stekker?


Hoe werkt een slimme binnen stekker?

Een slimme stekker is een tussenstekker die je tussen je stekkerdraad lamp of apparatuur en het stopcontact plaatst. De slimme stekker koppel je aan een zender zoals een afstandsbediening waarna je je stekkerdraad lamp of apparatuur draadloos kunt bedienen met de afstandsbediening.

Het voordeel van een slimme stekker is dat je je huidige fitting lampen kunt behouden en niet hoeft te vervangen met duurdere slimme led lampen, maar toch heel eenvoudig je lampen draadloos kunt bedienen.

 

Meerdere lampen in één keer inschakelen
Met de afstandsbediening kun je elke lamp apart in- of uitschakelen met de afstandsbediening. Ook heeft de afstandsbediening een handige groep knop waarmee je meerdere lampen in één keer kunt in- of uitschakelen.

Alsjeblieft, ons advies!


Slimme stekkers voor binnen met afstandsbediening

Deze slimme stekkers voor binnen bedien je met een afstandsbediening. Schakel ook je stekkerdraad kamerlampen en apparatuur draadloos met een afstandsbediening!

Gevonden resultaten: 2

KlikAanKlikUit APC3-2300R - Draaloze stopcontact stekkers

Voor binnen | Bedien 3 lampen of apparaten met een afstandsbediening 


KlikAanKlikUit ACC2-20R - Draadloze stopcontact dimmers

Voor binnen | Bedien 2 lampen met een afstandsbediening  | Met dim functie