Advies slimme rookmelder op netvoeding

Een slimme rookmelder op netvoeding is altijd actief en alert.

Een slimme rookmelder op netvoeding geeft je zekerheid dat de rookmelder altijd actief en alert is. Geen twijfel of de batterij vol of leeg is. De installatie van een rookmelder op netvoeding is wel wat technischer dan een rookmelding op batterijvoeding, omdat je de rookmelder bedraad moet aansluiten op je netvoeding. Wij adviseren de slimme rookmelder van Google Nest te kopen.

Hoe werkt een slimme rookmelder van Google Nest?

De tweede versie van de gerenommeerde Google Nest Protect rookmelder met batterijvoeding is slanker dan zijn illustere voorganger. De behuizing van deze veelzijdige rookmelder is maar liefst elf procent kleiner dan de behuizing van de eerste Google Nest Protect. Via de Google Nest-app heb je handige functies binnen handbereik. Je schakelt hiermee bijvoorbeeld heel makkelijk een vals alarm uit en met de geluidscontrolefunctie kun je nagaan of de luidspreker en het alarm correct werken. De installatieprocedure is vereenvoudigd zodat je nog sneller klaar bent met de installatie. Uiteraard waarschuwt de Protect je nog steeds bij detectie van rook of koolmonoxide via jouw Smartphone, waar je ook bent.

De Google Nest slimme rookmelder

Alsjeblieft, ons advies!


Slimme rookmelder op netvoeding

Jouw ideale rookmelder is een slimme rookmelder die je aansluit op netvoeding. Deze rookmelder is altijd actief en alert, geen twijfel of de batterij vol of leeg is. En bij rook gedetecteerd geeft deze rookmelder je een waarschuwing via geluid, stem én met een melding op je mobiel.

Gevonden resultaten: 1

Google Nest Protect - Slimme rook- en koolmonoxidemelder - Bedraad - 230 V

Waarschuwing via stem, geluidssignaal en app | Voeding via netstroom | Bedraad