Medion MD18600 robotstofzuiger

Met de Medion MD18600 robotstofzuiger haal je een goede instapmodel robotstofzuiger in huis!


Verkrijgbaar bij:

Zoek je een degelijke robotstofzuiger, dan is de Medion MD18600 robotstofzuiger een goede keuze

Op zoek naar een basis robotstofzuiger die je ondersteunt bij het stofzuigwerk in huis? Dan is de Medion MD18600 - Robotstofzuiger - Wit geschikt voor jou.

 

Deze robot is geschikt voor harde vloeren en heeft een gebruikstijd van maximaal 90 minuten. Batterij leeg? De stofzuiger keert zelf terug naar het meegeleverde laadstation en laadt zich daar automatisch op.

 

De robotstofzuiger zorgt zelfstandig ervoor dat de parket, tegels, laminaat en tapijt worden schoongemaakt. Met de borstels aan de zijkant worden alle stof en vuil weggehaald. Dankzij de compacte hoogte kan het apparaat ook gemakkelijk onder de meeste meubels.

Instap model robotstofzuiger

De infraroodsensors aan de onderkant zorgen ervoor dat de robotstofzuiger niet van de trap valt. Dankzij de overige infraroodsensoren omzeilt de robotstofzuiger tijdens het werk betrouwbaar alle obstakels en voorkomt zo botsingen en ongelukken.

De Medion MD18600 is een instapmodel robotstofzuiger. Hij beschikt bijvoorbeeld niet over een automatisch hervatten functie en heeft een willekeurig navigatiesysteem.

Kenmerken Medion MD18600


Aantal minuten draadloos te gebruiken

  • 90 minuten

Oplaadtijd

  • 270 minuten

Geluidsniveau

  • 65 dB

Drempels

  • Kan over drempels tot 1 cm

Schoonmaakroute

  • Willekeurige schoonmaakroute

Inhoud stofreservoir

  • 300 ml

De Medion MD18600 koop je bij:Wat vinden anderen van dit product?

Bekijk de reviews op: bol

Informatie


Beeldmateriaal: bol