iRobot Roomba s9+ robotstofzuiger

Met de iRobot Roomba s9+ haal je een kwaliteit robotstofzuiger in huis!


Verkrijgbaar bij:

Kies je voor kwaliteit, dan kies je voor de iRobot Roomba s9+ robotstofzuiger

De iRobot Roomba s9+ robotstofzuiger is de ideale hulp voor in huis.

 

Met deze robotstofzuiger kan je een deel van het huishouden uit handen geven. De iRobot Roomba s9+ vindt vuil overal waar het zich nestelt dankzij het optimale ontwerp voor randen en hoeken en een zijborstel onder een specifieke hoek om diep in hoeken te kunnen komen.

 

De opvangbak wordt automatisch geleegd in een wegwerpzak met ruimte voor 30 volle opvangbakken met vuil, stof en haren, zodat je wekenlang niet aan stofzuigen hoeft te denken.

Slaat geen hoek over

Zorgt voor schoonmaken van begin tot eind: maakt zichzelf leeg in een wegwerpzak met ruimte voor 30 opvangbakken vuil, stof en haar, zodat u zich wekenlang niet om stofzuigen hoeft te bekommeren. De afgesloten zak vangt stof op, zodat het niet in de lucht kan ontsnappen.

De PerfectEdge®-technologie maakt korte metten met verborgen vuil, dankzij het optimale ontwerp voor hoeken en randen en een zijborstel in een specifieke hoek waarmee de robot diep in hoeken komt. Geavanceerde sensoren scannen voortdurend de ruimte die de robot voor zich heeft, wat hem helpt dicht bij wanden en diep in hoeken te komen.

Het 3-staps schoonmaaksysteem maakt gebruik van 30% bredere* borstels met rubberen loopvlakken die voortdurend in contact blijven met tapijten en harde vloeren, en van een 40x sterkere zuigkracht** voor onze diepste reiniging tot nu toe.

Kenmerken iRobot Roomba s9+


Aantal minuten draadloos te gebruiken

  • 120 minuten

Oplaadtijd

  • 120 minuten

Geluidsniveau

  • 66 dB

Drempels

  • Kan over drempels tot 2 cm

Schoonmaakroute

  • Systematische schoonmaakroute

Inhoud stofreservoir

  • 1000 ml

De iRobot Roomba s9+ koop je bij:


1299,00 euro**


Wat vinden anderen van dit product?

Bekijk de reviews op: bol

Informatie


** De getoonde prijzen van bol zijn actuele prijzen. De getoonde prijzen van Coolblue zijn gepeild en kunnen tussentijds wijzigen..

    Beeldmateriaal: bol