iRobot Roomba 980 robotstofzuiger

Met de iRobot Roomba 980 robotstofzuiger haal je een kwaliteit robotstofzuiger in huis!


Verkrijgbaar bij:

Kies je voor kwaliteit, dan kies je voor de iRobot Roomba 980 robotstofzuiger

Op zoek naar een robotstofzuiger die je veel van het stofzuigwerk uit handen neemt? Dan is de iRobot Roomba 980 geschikt voor jou. Deze stofzuiger maakt je huis op een systematische wijze schoon; m.b.v. een laser. 

Een laser op de robot 'leest' de ruimte en bepaalt de meest efficiënte route door de kamer; om meubels heen. Stel het schoonmaakgebied van je robot in via een app op je smartphone op tablet. Deze robot is geschikt voor zowel harde vloeren als (hoogpolig) tapijt en heeft een gebruikstijd van maximaal 120 minuten. Batterij leeg? De stofzuiger keert zelf terug naar het meegeleverde laadstation en laadt zich daar automatisch op.en als de batterij voldoende opgeladen is gaat de iRobot Roomba 980 vanzelf verder met schoonmaken waar hij gebleven was.

Detecteert vuil en vieze plekken

Detecteert vuil en vieze plekken met behulp van sensoren. De robot rijdt hier automatisch naar toe en maakt het schoon. Deze robot stuur je aan via een applicatie op je smartphone of tablet. Hierin baken je het gebied af en stel je het tijdschema in. De robot beschikt over extra zijborstels, speciaal ontworpen voor kleine hoekjes. Deze robot is in staat om over drempels tot 2 cm te rijden. Deze robot is programmeerbaar. Zo kun je zelf instellen op welke dag(en) en tijdsstip(pen) de robot een schoonmaakprogramma start.

De 
iRobot Roomba 980 is in 2 uur weer volledig opgeladen. Dit is relatief snel voor een robotstofzuiger.

Kenmerken iRobot Roomba 980 


Aantal minuten draadloos te gebruiken

  • 120 minuten

Oplaadtijd

  • 120 minuten

Geluidsniveau

  • 58 dB

Drempels

  • Kan over drempels tot 2 cm

Schoonmaakroute

  • Systematische schoonmaakroute

Inhoud stofreservoir

  • 600 ml

De iRobot Roomba 980 koop je bij:Wat vinden anderen van dit product?

Bekijk de reviews op: bol

Informatie


Beeldmateriaal: bol