Ons advies voor een deurbel met nieuwe drukknop

Draadloze deurbel set compleet met een flexibele deurbel én een nieuwe drukknop.

Deze complete deurbel sets met drukknop zijn super flexibel. De deurbel plaats je in een stopcontact in je huis of is zelfs draagbaar. De meegeleverde deurbel drukknop werkt geheel draadloos en kun je heel eenvoudig monteren bij je voordeur.

Hoe werkt een draadloze deurbel set van KlikAanKlikUit?


De complete deurbel sets van KlikAanKlikUit zijn ideaal.

Draadloos, dus geen gedoe met kabels trekken. De set wordt compleet geleverd met een nieuwe drukknop. Ook de drukknop is geheel draadloos en kun je heel eenvoudig monteren met de meegeleverde plakstikker of schroeven.

 

Flexibel, dat zijn deze deurbellen zeker! Je kunt hier hierbij kiezen voor een deurbel die je in een willekeurig stopcontact stopt of voor een deurbel die je los als staand model overal kan plaatsen. 

Alsjeblieft, ons advies!


Slimme deurbel zonder camera met een nieuwe drukknop

Met een flexibele deurbel set met een nieuwe drukknop weet je zeker dat je geen deurbel meer mist. De deurbel is flexibel en overal te plaatsen. Je kunt hierbij kiezen voor een stopcontact deurbel of een deurbel op batterijen.

Gevonden resultaten: 2

KlikAanKlikUit ACDB-7000AC deurbel met nieuwe drukknop

Deurbel met drukknop | Voeding: via stopcontact en batterijen | Drukknop monteer je draadloos bij de buitendeur | Deurbel is flexibel

Prijs vergelijken?


KlikAanKlikUit ACDB-6600AC deurbel met nieuwe drukknop

Deurbel met drukknop | Voeding  batterijen | Drukknop monteer je draadloos | Deurbel is draagbaar en overal binnenshuis te plaatsen

Prijs vergelijken?