Advies deurbel voor bestaande drukknop kopen

Deze draadloze en flexibele deurbel sluit je aan op je bestaande drukknop

Deze deurbel is super flexibel en kan in elk stopcontact in je huis worden geplaatst. De meegeleverde zender sluit je bedraad aan op je je bestaande deurbel drukknop zodat je huidige drukknop kan blijven gebruiken.

KlikAanKlikUit ACDB-7000BC Draadloze Deurbel Set

  • Deurbel | Voeding: via stopcontact | Meegeleverde zender sluit je bedraad aan op je bestaande drukknop| Deurbel is flexibel 

Plaats een deurbel waar je het nodig hebt, thuis of op plaatsen die ver van de ingang zijn. Vooral op plaatsen waar veel geluid is door bijvoorbeeld wasmachines of muziek.

Eenvoudig te installeren.
Installeer de ACDB-7000BC draadloze deurbel set eenvoudig en snel. Volg de draden van uw bestaande deurbel-drukknop naar de meterkast en haal deze los van de huidige installatie. Sluit de KlikAanKlikUit drukknop zender vervolgens aan op uw bestaande drukknop en plaats de deurbel (ontvanger) in een stopcontact.

Plug & Go
Sluit eenvoudig de deurbel aan op een stopcontact, installeer de drukknop gemakkelijk aan op de ingang van je huis en kies het gewenste volume en de melodie. Nu kun je de draadloze deurbel op elke plek in huis horen.


Koop online of haal op in een Coolblue-winkel