Advies videodeurbel met gezichtsherkenning kopen

Ons advies voor een deurbel met gezichtsherkenning is de Google Nest Hello videodeurbel te kopen

Ben je op zoek naar een super super slimme deurbel die niet alleen ziet dat er iemand voor de deur staat, maar zelfs ook de persoon herkent! Dan is ons advies om de Google Nest Hello videodeurbel te kopen!

Hoe werkt de Google Nest Hello videodeurbel?


De Google Nest Hello laat je weten wie er voor de deur staat, zodat je nooit een bezoeker of een pakketje misloopt. Hij weet wat een persoon is en wat niet, en kan je een melding sturen. Via de Nest-app kun je bezoekers luid en duidelijk horen en met ze praten. De camera laat overdag en ’s nachts in detail alles zien: mensen van top tot teen of een pakketje op de grond. Heb je een abonnement op Nest Aware, dan kan hij je zelfs vertellen of het iemand is die je kent (of niet). En omdat de Nest Hello op de netvoeding is aangesloten, streamt hij dag en nacht en kun je altijd even kijken hoe het thuis gaat.

De Google Nest Hello videodeurbel

Alsjeblieft, ons advies!


Met deze super super slimme videodeurbel zie je niet alleen wie er voor de deur staat, maar de deurbel herkent ook wie er voor de deur staat!

Gevonden resultaten: 1

Google Nest Hello videodeurbel

De Nest Hello laat je weten wie er voor de deur staat, zodat je nooit een bezoeker of een pakketje misloopt. Hij weet wat een persoon is en wat niet, en kan je een melding sturen.

Prijs vergelijken?