• Gratis advies!
  • Jouw voorbeeld smart home
  • Uitleg en handleidingen
  • Reviews slimme producten

Ring Spotlight Cam (batterij)

Ring Spotlight Cam - Beveiligingscamera - Met batterij - Wit of zwart


De Ring Spotlight Cam is een beveiligingscamera met bewegingssensor én met 2 geïntegreerde spotlights, 2-weg audio met een speaker en microfoon én een 110dB sirene.

Verkrijgbaar bij bol.com:

Groothoek lens met 1080p HD camera
De camera heeft een groothoek lens met een kristalheldere 1080p HD camera inclusief night vision. De bewegingssensoren zijn de meest vooraanstaande binnen de home-security markt. Door de super groothoek sensor met 270° zichtveld kan je zelfs om een hoekje beweging detecteren. De sensoren hebben zowel object- als persoonsherkenning die je onafhankelijk kan aan en uitzetten. Uiteraard kan je de gevoeligheid en de zones van de sensoren zelf bepalen.

Oplaadbare batterij
Deze Spotlight cam heeft een oplaadbare batterij zodat je hem echt overal en heel eenvoudig kan installeren. Als je het handig vind kan je zelfs een extra oplaadbare batterij kopen, zodat je echt nooit meer zonder stroom hoeft komen te zitten.

Ring Cloud Video Recording
Zoals bij alle Ring producten krijg je bij de aanschaf van de Spotlight Cam een 30 dagen proefabonnement op Ring Cloud Video Recording. Deze service slaat elke video op gedurende 6 maanden zodat je de beelden op elk moment kan terugkijken of delen.

Deze slimme camera koop je bij:Wat vinden anderen van dit product?

Bekijk de reviews op bol.com

Informatie


** De getoonde prijzen van bol.com zijn actuele prijzen. De getoonde prijzen van Coolblue en/of Mediamarkt zijn gepeild en kunnen tussentijds wijzigen.