Google Nest Cam IQ Outdoor

Google Nest Cam IQ Outdoor Beveiligingscamera


De Nest Cam IQ is een scherpe én scherpzinnige outdoor beveiligingscamera. Deze slimme camera vertelt je wanneer hij een persoon ziet.

Verkrijgbaar bij bol:

De Nest Cam IQ is een scherpe én scherpzinnige outdoor beveiligingscamera. Deze slimme camera vertelt je wanneer hij een persoon ziet. En met Supersight heeft hij een haarscherpe volgfunctie waarmee hij aanwezigen in close-up kan volgen. Dankzij Nest Aware herkent hij zelfs bekende gezichten.*

* Voor videostreams, video-opnamen met Nest Aware en mobiele meldingen heb je een werkende wifi- en internetverbinding nodig. Voor Bekend-gezicht meldingen is een apart verkrijgbaar abonnement op Nest Aware vereist.

De belangrijkste functies 

• Persoonsmeldingen
Slim genoeg om te weten wat een persoon is, en wat niet. En om je vervolgens een melding te sturen.

• Supersight
Zoomt automatisch in, volgt de beweging van een persoon en geeft tegelijkertijd het hele gezichtsveld kristalhelder weer.

• Praten en luisteren in HD
Indringers kunnen je luid en duidelijk horen.

• Dag en nacht live videobeelden
Met de 8-megapixel 4K-beeldsensor met HDR (High Dynamic Range) en 12x zoom zie je elk detail in Full HD (1080p). En dankzij de krachtige infrarood-leds kun je zien wat er in het donker gebeurt.

Deze slimme camera koop je bij:


Dit product thuis laten installeren? Dat kan!


Wat vinden anderen van dit product?

Bekijk de reviews op bol

Informatie


** De getoonde prijzen van bol zijn actuele prijzen. De getoonde prijzen van Coolblue en/of Mediamarkt zijn gepeild  en kunnen tussentijds wijzigen.