Ring Alarm 5-delige Starter Kit - Draadloos alarmsysteem

Je huis beveilig je eenvoudig met het Ring draadloos 5-delige Starter Kit alarmsysteem

Verkrijgbaar bij:

Compleet alarmsysteem

Alles wat nodig is voor gemoedsrust.

Je gezin, huisdieren, woning: we houden alles veiliger. Met Ring Alarm heb je een betaalbaar en zelf te installeren totaalpakket voor thuisbeveiliging.


Doe het allemaal zelf.
Alles wat je nodig hebt zit in de doos, en het systeem is geschikt voor elke woning. Je hoeft je nooit zorgen te maken over serviceafspraken of lange termijnverplichtingen. Zo simpel is het.

 

 

Bediening via een app op je mobiele telefoon

Volledige bediening via de Ring-app.
Ontvang meldingen wanneer iemand een kamer binnenkomt, een raam opent of de sirene activeert. Wijzig de Alarm-stand met een simpele tik. Ben je al onderweg zonder je Alarm te hebben ingesteld? Geen zorgen! Met Ring kun je Ring Alarm vanaf elke locatie in- of uitschakelen via de gratis Ring-app.

 

Verbinden en personaliseren.
Koppel Ring Alarm eenvoudig aan de videodeurbellen en beveiligingscamera's van Ring. Zorg daarbij voor integratie met geselecteerde Alexa-apparaten zodat je met je stem het Ring Alarm kunt in- en uitschakelen en de status ervan kunt controleren.

Dit alarmsysteem koop je bij:


219,00 euro*


Wat vinden anderen van dit product?

Bekijk de reviews op bol

Informatie


* De getoonde prijzen van bol zijn actuele prijzen. De getoonde prijzen van Coolblue zijn gepeild en kunnen tussentijds wijzigen.