KlikAanKlikUit ALSET-2000 alarmsysteem

Een ruimte in je huis beveilig je met het ALSET-2000 draadloos alarmsysteem van KlikAanKlikUit. 

Verkrijgbaar bij:

Compleet alarmsysteem

In de verpakking vind je een sirene - afstandsbediening - 3 V CR2477-batterij voor afstandsbediening - indoor bewegingssensor - magnetische deur-/raamsensor - Nederlandse gebruikershandleiding - bevestigingsmaterialen De meegeleverde sensoren waarschuwen via de luide sirene als er een deur of raam wordt geopend of als er beweging wordt gedetecteerd.

- Met de afstandsbediening kun je jouw alarmsysteem eenvoudig in- en uitschakelen.
- Je kunt naar wens eenvoudig meerdere sensoren en/of afstandsbedieningen toevoegen (er kunnen maximaal 16 apparaten in combinatie met de sirene worden gebruikt).
- Door deze set te combineren met het OCTOPUS Control station, kun je jouw alarm ook in- of uitschakelen via je tablet en/of smartphone en pushmeldingen ontvangen als je niet thuis bent.

Bediening via een app op je mobiele telefoon

Op zoek naar nog meer mogelijkheden? Verbind het KlikAanKlikUit alarmsysteem met de KlikAanKlikUit-app met behulp van de KlikAanKlikUit Smart Bridge en je kunt het alarmsysteem configureren via je telefoon of tablet of stel in dat je een melding op je mobiel wilt ontvangen als het alarm afgaat.

Dit alarmsysteem koop je bij:Wat vinden anderen van dit product?

Review ALSET-2000 alarmsysteem

Bekijk de reviews op bol

Wat vinden wij van het alarmsysteem van KlikAanKlikUit?


'Wij gebruiken het alarmsysteem van KlikAanKlikUit al een lange tijd. Begonnen met de basis set, maar steeds verder uitgebreid met extra sensoren. Het systeem werkt vlekkeloos, geen verstoring of valse alarmmeldingen. Voor ons zit de meerwaarde van dit systeem vooral in de combinatie van het centrale systeem van KlikAanKlikUit (ICS-2000) met de handige app van Olisto. Vanuit de Olisto app kunnen we met één Now knop op onze mobiele telefoon heel makkelijk het beveiligingssysteem aan of uit zetten of zelfs geheel automatisch op basis van locatie (geofencing), ideaal!'

Informatie


** De getoonde prijzen van bol zijn actuele prijzen.