Advies alarmsysteem voor één ruimte met camera

Met een draadloos beveiliging alarmsysteem kan je heel eenvoudig je huis beveiligen en het alarm met één klik in- en uitschakelen met een afstandsbediening of via een app op je mobiele telefoon. 

In the picture


Somfy One - All-In-One alarmsysteem met camera

Somfy One IP-beveiligingscamera - Voor binnen

Plug & Play, alles wat je nodig hebt met Full HD camera, sirene, bewegingsmelder én privacybescherming. Met Somfy One ben je in één keer klaar als het om jouw beveiliging gaat. En dat is wel zo makkelijk.

Somfy One werkt helemaal stand alone. Je zet 'm gewoon op een strategisch slimme plek, activeert 'm met de Somfy Protect app en klaar is kees!Zodra de camera een beweging signaleert, gaat het alarm af en krijg jij direct een push-bericht op je smartphone. Je kunt dan live meekijken en de camera zal automatisch 30 seconden video's opnemen. Deze video's kun je direct uploaden naar Dropbox, GoogleDrive of Onedrive en zijn 7 dagen lang gratis terug te kijken of te downloaden.

De sirene die afgaat zal al voor de nodige afschrikking zorgen. Maar je kunt natuurlijk ook meteen de politie waarschuwen. En als je even niet bereikbaar bent? Geen probleem. Je kunt verschillende mensen aan de app toevoegen die bij onraad een pushbericht krijgen. Zodat zij direct maatregelen kunnen treffen.

Alsjeblieft, ons advies!


Alarmsysteem met camera

Met het draadloos alarmsysteem van Gigaset of het all-in-one alarmsysteem van Somfy kun je heel makkelijk een ruimte of kamer in je huis beveiligen én zien wat er gebeurt!

Gevonden resultaten: 2

Gigaset Smart Home Alarm - All you need box

Met Gigaset’s All you Need box heb je alles wat je nodig hebt voor een slim en veilig huis.


Somfy One - All-In-One alarmsysteem met camera

Met Somfy One ben je in één keer klaar als het om jouw beveiliging gaat. En dat is wel zo makkelijk.