Advies draadloos alarmsysteem kopen

Ons advies voor jouw huis beveiliging is om een draadloos alarmsysteem te kopen.

Met een draadloos alarmsysteem kun je heel eenvoudig een ruimte of zelfs je gehele huis beveiligen. Een draadloos alarmsysteem bedien je met de meegeleverde afstandsbediening of vanuit een app op je mobiele telefoon. Ons advies is gratis en helpt je met het kiezen van het beste draadloze alarmsysteem voor jouw huis.

Heb je hulp nodig bij je keuze, geen probleem! Met een paar eenvoudige Keuzehulp vragen helpen we je bij het kiezen van het voor jou ideale alarmsysteem!

Keuzehulp


Hoeveel ruimtes of kamers wil je beveiligen in je huis?


Hoe werkt een draadloos alarmsysteem?


Meer en meer mensen kiezen ervoor om hun huis te beveiligen. Wij van Ons slimme huis adviseren om te gaan voor een draadloos alarmsysteem. Een draadloos alarmsysteem is eenvoudig te installeren en kun je gemakkelijk uitbreiden met extra sensoren of beveiligingscamera's.

 

Een draadloos alarmsysteem werkt met een basis station waaraan je de sensoren, sirene en afstandsbediening koppelt.

 

Ook zijn er all-in-one alarmsystemen die je overal kan neerzetten en waarmee je zo een ruimte in je huis kunt beveiligen.

Het Somfy One - All-In-One alarmsysteem met camera

Alsjeblieft, ons advies!


Draadloze alarmsystemen

Alsjeblieft, ons advies! Met deze draadloze alarmsystemen kun je heel makkelijk een ruimte of zelfs je hele huis beveiligen. Met of zonder camera, de keuze is aan jou!

Gevonden resultaten: 9

Ring Alarm-beveiligingsset 5-delig 2de Generatie


De 5-delige Ring Alarm-set (2de generatie) is een geweldige manier om je hele huis of appartement te beschermen als je dat nog nooit eerder hebt gedaan. Deze set bevat een basisstation, bedieningspaneel, één contactsensor, één bewegingssensor en een signaalversterker.

WoonVeilig Alarmsysteem - Startpakket voor complete huisbeveiliging, brand & waterschade


Het WoonVeilig Alarmsysteem is een draadloos alles-in-één alarmsysteem om je huis of je kantoor slim te beveiligen.


299,00 euro**

WoonVeilig Alarmsysteem + HD Buitencamera 


Op zoek naar het meest gekozen alarmsysteem met camera voor buiten? Deze exclusieve bundel bestaat uit het WoonVeilig Alarmsysteem en de WoonVeilig HD Buitencamera..

KlikAanKlikUit ALSET-2000 alarmsysteem - Basis


Complete set om je huis te beschermen tegen ongewenste bezoekers.
- De meegeleverde sensoren waarschuwen je via de luide sirene als er een deur of raam wordt geopend of als er beweging wordt gedetecteerd.


Uitverkocht**

Somfy One+ - All-In-One alarmsysteem met camera


Plug & Play, alles wat je nodig hebt met Full HD camera, sirene, bewegingsmelder én privacybescherming. Met Somfy One+ ben je in één keer klaar als het om jouw beveiliging gaat. En dat is wel zo makkelijk.

Gigaset Smart Home Alarm - All you need box


Met Gigaset’s All you Need box heb je alles wat je nodig hebt voor een slim en veilig huis. Met deze box heb je altijd je huis bij de hand en kun je meekijken wat er in huis gebeurt. Via je smartphone stream je de camera. 


199 euro **

Draadloos alarmsysteem eTIGER S3b Sim SECUAL met GSM communicatie


Met dit draadloze alarmsysteem met GSM communicatie kun je op eenvoudige wijze je gehele huis beveiligen.

Draadloos alarmsysteem eTIGER S4 COMBO met vaste telefoonlijn en GSM 


Met dit draadloze alarmsysteem met aansluiting voor een vaste telefoonlijn en optionele SIM kaard (niet meegeleverd) kun je op eenvoudige wijze je gehele huis beveiligen. 


Informatie


** De getoonde prijzen van bol zijn actuele prijzen. De getoonde prijzen van Coolblue zijn gepeilde tarieven en kunnen tussentijds wijzigen.